LUKI ponoć to były sprężyny firmy Bahen - tak mi mechanik powiedział, jak coś to mam je na sprzedaż cały czas. Super sie jeździ na nich ale jak mówilem dla mnie za nisko jak na polskie drogi
[O2] Zbieżność w Krakowie
Zwiń
X
-
[O2] Zbieżność w Krakowie
Witam po dłuższej przerwie
Mam problem ze zbieżnością w swoim szkodniku - muszę minimalnie wychylić kierownicę w lewo by auto szło idealnie prosto, więc zapewne na jakichś dziurach niestety coś się rozjechało. W ASO krzyczą sobie 206 polskich złotówek. Czy ktoś może polecić porządny zakład, który zrobi to porządnie czyli nie zacznie wpadać na pomysł na przykład przekładania kierownicy na zębatkach czy tym podobnych manewrów? Najchętniej coś w północnej części Krakowa. Z góry dziękujęSrebrna O2 1.9TDI Ambiente
Beżowy Hyundai Getz 1.1 LPG
-
-
Jest kilka polecanych zakładów:
1.ul.Mogilska naprzeciw policji
2.ul.Wróblowicka przy hurtowni opon (byłem, sprawdziłem )
3.Autotest na Radzikowskiego za salonem Fiata. Też byłem bo zakład polecany ale trzeba przypilność gościa żeby zablokował kierownicę do pomiaru :szeroki_usmiechAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vaz1.ul.Mogilska naprzeciw policji
Zamieszczone przez vaz3.Autotest na Radzikowskiego za salonem Fiata. Też byłem bo zakład polecany ale trzeba przypilność gościa żeby zablokował kierownicę do pomiaru :szeroki_usmiechSrebrna O2 1.9TDI Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez velvaz napisał/a:
3.Autotest na Radzikowskiego za salonem Fiata. Też byłem bo zakład polecany ale trzeba przypilność gościa żeby zablokował kierownicę do pomiaru
Może kolega podać orientacyjne koszty w tym zakładzie?
Komentarz
-
-
vel, ul. Mogilska 122 nr tel 12 4119742 mogę polecić bardzo. W tamtym tygodniu tam byłem i jestem mega zadowolony, pełny profesjonalizm.
Przed ostatni post: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=30
moja relacja.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Karqlvel, ul. Mogilska 122 nr tel 12 4119742 mogę polecić bardzo. W tamtym tygodniu tam byłem i jestem mega zadowolony, pełny profesjonalizm.
Dzięki za namiar przedzwonię tam, bo lokalizacja tego zakładu jest mi dużo bardziej na rękęSrebrna O2 1.9TDI Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez velZamieszczone przez Karqlvel, ul. Mogilska 122 nr tel 12 4119742 mogę polecić bardzo. W tamtym tygodniu tam byłem i jestem mega zadowolony, pełny profesjonalizm.
Dzięki za namiar przedzwonię tam, bo lokalizacja tego zakładu jest mi dużo bardziej na rękę
Komentarz
-
-
mnie Kolega kmarek polecil fue vert (czy jak to sie pisze) na zakopiance. Koszt 100 przod 60 tyl. razem 160. Wielki plus to ze pracuja rowneiz w niedziele, mnie akurat pililo bo mialem w niedziele pojechac w dluzsza podroz(jak zwykle zreszta)
Nie powiem jednak czy sa solidni, bo ostatecznie... zbieznosic nie zrobilem. W soobte zdazylem rzutem na tasme w ASO i powiedzieli ze zbieznosc miodzi tylko nowe uniroyale sa do d..yZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosZamieszczone przez heretykW soobte zdazylem rzutem na tasme w ASO i powiedzieli ze zbieznosc miodzi tylko nowe uniroyale sa do d..yZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
No i już po ustawieniu zbieżności. Okazało się żę była różnica, i wyszło dodatkowo że tylnie koło są przesunięte względem siebie o jakieś 2mm.
Dla zainteresowanych podsyłam zdjęcie wydruku.
Warsztat fachowy także również polecam Mogilską 114.
LINK do wydruku zbieżności
Komentarz
-
Komentarz